Over ons

Welkom bij Wine4all 

Wine4all is opgericht door Erik Van Eynde, Maître Sommelier en wereldwijnmeester met een passie voor wijnen. 

Met Wine4all willen we kwaliteitsvolle, lekkere en betaalbare wijnen aanbieden voor particulieren, bedrijven, verenigingen, restaurants... dus voor iedereen. We volgen de nieuwe wijnen en trends op de voet op om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op alle smaken en voorkeuren. We bieden een internationaal aanbod van de wijnmarkt met ruime keuze van zowel Franse, Italiaanse, Spaanse, Portugese, Chileense, Zuid-Afrikaanse ... wijnen. Kort samengevat, wijnen uit alle wereldhoeken. 
 

Een lekkere wijn hoeft niet duur te zijn! 

Elke wijn wordt zorgvuldig geselecteerd, omdat we kwaliteitsvolle en betaalbare wijnen willen aanbieden. We bieden wijnen aan uit verschillende prijsklasse, voor ieder wat wils. 
Bekijk zeker ons aanbod dat op regelmatige basis wordt aangevuld. 

 

Persoonlijke advies 

Wine4all wil wegwijs bieden in het gigantische wijnaanbod. Vanuit onze expertise willen we je bijstaan in de zoektocht naar de voor jouw ideale wijn.  Gaat het nu over een aangename terraswijn, een klassieke wijn, dagelijkse "drinkwijn" of een wijn die een bepaald gerecht moet kunnen begeleiden, voor iedere gelegenheid hebben we iets te bieden.
 

Veruim je eigen wijnkennis 

Via onze sunday tastings en privé tastings biedt Wine4all verschillende workshops aan. Wine4all wil je meenemen in de wonderlijke wereld van wijn op een interactieve en begrijpbare manier. Verruim je kennis, ontdek je persoonlijke voorkeur en geniet nog meer van je wijn. Je hoeft geen expert te zijn om over wijn te leren. 

 

Ontdek onze verschillende diensten: 

Horeca 

Horeca klanten worden indien gewenst ondersteund bij het opmaken van hun wijnkaart.  Er wordt advies gegeven over de wijnkeuze, de prijszetting, de wijnbeschrijving en er wordt voor gezorgd dat u een professionele wijnkaart heeft volledig naar uw wensen en uitnodigend voor uw klanten. Ook de layout van de kaart kan besproken worden.

Als Maîtresommelier kan ik voorzien in een korte opleiding van uw medewerkers zodat ze perfect op de hoogte zijn van welke wijn bij welke gerechten past en wat een aantal specifieke eigenschappen zijn van de wijnen.

Bedrijven 

Als bedrijven hun medewerkers willen belonen of verrassen met een boeiende workshop op een namiddag of avond, dan zijn er eveneens een aantal schitterende mogelijkheden.  Van de eerste stappen in de wijnwereld tot meer specifieke wijnthema’s, alles is mogelijk na overleg. 

Ook voor relatiegeschenken kun je bij Wine4all terecht.  Er wordt voor gezorgd dat in samenspraak uw relaties een kwaliteitsvol, mooi gepresenteerd relatiegeschenk ontvangen zodat de kwaliteit van de pakketten een verlengstuk zal zijn van de uitstraling van uw bedrijf.

Particulieren

Als particulier kan je bij Wine4all steeds terecht voor advies over wijnen.  We kunnen ondersteuning bieden via telefoon, mail, website om u met raad en daad bij te staan. Sinds kort hebben we ook een tastingsroom waar we na afspraak je advies kunnen geven. 

Tevens organiseert Wine4all een aantal keren per jaar een “publieke degustatie” waar iedereen welkom is en waar tientallen wijnen kunnen geproefd en aangekocht (besteld) worden.  De data en de locatie van deze happenings zullen terug te vinden zijn bij publieke tastings 
 

Bestellingen 

Bestellingen kunnen zowel telefonisch, per mail of via de website geplaatst worden en zullen steeds correct worden afgehandeld.

Leveringen 

Leveringen vanaf € 75,00 inclusief BTW zijn gratis in gans België.  Voor leveringen kleiner dan € 75,00 inclusief BTW wordt er een leveringskost van € 5,95 aangerekend.  Eventuele uitzonderingen hierop (bijvoorbeeld leveringen in de onmiddellijke omgeving) moeten voor levering besproken zijn.  

De leveringen die we niet zelf uitvoeren gebeuren met DPD.  Zij zullen de wijnen leveren in speciale kartonnen verpakkingen om beschadigingen te voorkomen.  Er worden 2 maal per week pakketten verzonden met deze gespecialiseerde dienst.  Zij bieden het pakket 1 keer aan.  Indien er niemand het pakket kan ontvangen, zal het in de dichtstbijzijnde DPD-parcelshop afgeleverd worden.  Er wordt uiteraard een bericht achtergelaten waar het pakket dan opgehaald kan worden.